TAKUMI KERKSTRAAT EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 339 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Takumi Kerkstraat Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 19:43 Altijd lekker! Beste ramen!
17 mei 2024 om 18:50 Op tijd geleverd en eten was nog heet tien het bij mij in Geldrop aan kwam. Smaak was top!
8 mei 2024 om 18:42 Heerlijke Ramen gegeten, nog goed warm bij aankomst.
14 apr 2024 om 14:36 Great service thanks
23 mrt 2024 om 15:44 Snel bezorg, goed verpakt en lekker !
19 mrt 2024 om 6:50 Het eerste wat mij meteen opviel dat ik zei dat ei eet ik niet op zag er uitgedroogd uit en was grijs deze heb ik verwijderd heb zelf een nieuw eitje erin gelegd verder was het goed eten
11 mrt 2024 om 22:08 Super eten!
1 mrt 2024 om 19:47 Travels great, it was hot and delicious when it arrived!
5 feb 2024 om 18:38 Pathetic experience, in-spite of giving multiple instructions on how I wanted the order they still messed up the order and gave me incorrect items.
2 feb 2024 om 16:07 Het eten is heerlijk maar het eten was iets later bij me dan aangegeven was bij de bezorgtijd. Het kwam om 13:00 uur aan terwijl de afgesproken tijd 12:45 was. Ik had het al vroeg besteld en bezorgtijd stond op 35 min, werd bijna een uur
22 jan 2024 om 15:16 40-60 min aangegeven bezorgtijd maar eten was na 1,5 uur pas binnen waardoor ons bezoek bijna geen tijd had om te eten. Verder hadden we 3 ramen besteld waarbij 2 de soep meer in het zakje was dan in de bekers en eten was koud.
21 jan 2024 om 21:24 Meer dan 2 uur op mijn eten gewacht waardoor het soep koud werd en ook mijn gyoza en kip karrage….